|
O blonda si o bruneta mergeau pe strada... Bruneta il vede pe partea cealalta a strazii pe Gigel: - Ia uite-l pe Gigel, nu-i faci cu mana? - Sa-si faca singur!
- Mama, mama, poti sa imi dai o prajitura? - Ia-o de pe raftul de sus, din dulap! - Mama, dar n-am miini! - Eh, daca n-ai miini, nu primesti prajituri!
3 purici gasesc o gagica... sa vorbesc intre ei si ce zic ? hai sa io punem lu asta
Primu purice se duce pe t*te Al doilea purice se duce la Flo*i Si al treilea se duce in gaura
A doua zii se intalnesc ei.... si isi povesteau ceau facut ei...
Primu purice : -Stateam linistit pe muntii mei pana sau daramat odata... nustiu cum am supravietuit
Al doilea purice : -Stateam linistit in padurea mea pana s-a intetit odata... dabea puteam sa mai respir
Al treilea purice :
Bravo voua ma ! Eu stateam linistit in pestera mea .. pana a venit un chel ! Eu lam injurat si el ma scuipat
Scufita Rosie mergea prin padure. La un moment dat se intalneste cu o pasarica care-i spune: - Daca nu te mariti te mananc. Speriata fuge repede la mama sa si ii spune: - Mama, mama, trebuie sa ma marit! - De ce? - Ca ma mananca pasarica.
Pe campul de lupta,Clan leaderu gaseste un pachet de biscuiti. Fericit,il arata Teroristilor: -Biscuiti, teroristii mei! -Biscuim, Maria Ta!
Doi ardeleni stateau de vorba : - Pishti daca eu ma culc cu nevasta-ta ce suntem : veri,cumnati,frati ? - Ioane,apoi eu cred ca am fii chit
O blonda intra intr-o farmacie si intreaba : - Aveti ochelari ? - Pentru soare ? - Nu ,nu pentru mine !
Bula se intalneste pe strada cu un prieten care il intreaba: -Bula, am auzit ca ti-a murit soacra. Ia zi ce-a avut? -Ceva bijuterii, un televizor color, si putine economii... -Nu asta, vroiam sa intreb ce i-a lipsit? -Pai masina, o casa sau un apartament proprietate personala... -Mai Bula! Vroiam sa stiu DE CE a murit. -Pai a fost la noi in vizita, eu i-am spus sa mearga in pivnita sa aduca cartofi, sa facem piure si ea a cazut pe scari si si-a rupt *cenzurat*. -Da! Ce ghinion! Si ce-ati facut atunci? -Pai macaroane cu branza...
|